Crowdfundingsactie voor vernieuwing tuin Bethel

De tuin rondom de honderd jaar oude stenen muren van Bethel krijgt een opknapbeurt.
We creëren een oase van groen, met bloemen voor de bijen, besjes voor de vogels, kruiden voor de keuken en een plek voor mensen.
Wij willen graag een tuin waar buurtbewoners en bezoekers van Bethel  kunnen zaaien en oogsten, ontdekken en ontmoeten, genieten en tot zichzelf komen.

Help jij mee?

Het grondwerk regelen wij, maar voor de gezellige inrichting en beplanting vragen we jullie hulp. Onder het motto: alle beetjes helpen.

Voor planten, heesters, bloemen is € 1000,- nodig.
Voor een waterornament € 300,-.
Voor tuinstoelen, -tafels en parasols € 2000,-.
Ga voor een donatie naar crowdfundingvoornatuur.nl/detuinvanBethel

Wil je meehelpen met het planten of het onderhoud? Meld je dan aan via info@betheldenhaag.nl.

Het tuinplan is ontwikkeld samen met verschillende gebruikersgroepen van Bethel en wordt gecoördineerd door de Groene Dominicus en buurt-en-kerkhuis Bethel.

De flyer met informatie is hier te downloaden.

Bethel wordt kliederkerk

In 2021 willen we graag starten met een nieuwe activiteit in Bethel: de Kliederkerk!
Als je wil weten wat Kliederkerk is, kun je het beste wat struinen op de website van de PKN. Op deze website wordt o.a. uitgelegd waar de naam Kliederkerk vandaan komt. Het is verwant met het Engelse Messy Church. Kliederkerk en Messy Church (Rommelkerk): twee benamingen waarin je hoort dat er bij deze activiteit heel wat afgekliederd, geknutseld, ontdekt en gespeeld wordt. Het kan een heerlijke chaos worden. Creatief en rommelig. Er is ruimte voor ontmoeten, ontspannen, proberen, lachen, mislukken, plezier. Lees meer

Bethel in tijden van corona

Helaas kunnen activiteiten bij Bethel momenteel niet doorgaan om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, dan wel zoveel mogelijk te vertragen.

Lees meer