Repair Café in Bethel

Zaterdag 11 november 2023 van 11 – 13 uur vindt er voor de derde keer in Bethel een Repair Café plaats.

U kunt dan terecht voor kleine reparaties aan textiel, oudere audioapparatuur, kleine huishoudelijke apparaten, verlichting, kleine meubelen, mechanische toestellen.
Wat we niet doen is reparaties aan TV’s, beeldschermen, computers, laptops en smartphones, moderne elektronica en fietsen.

Meld uw reparatiewens van te voren aan per mail repaircafe@betheldenhaag.nl, met informatie over het product (merk/type), het defect.
Uw inschrijving is pas definitief als u van ons een reactie heeft ontvangen, met het tijdstip waarop u welkom bent voor de reparatie. Deze bevestigingen sturen wij in de week voorafgaand aan het Repair Café. Heeft u geen reactie ontvangen? Dan kunnen wij u helaas niet helpen. Het is helaas zo dat ook niet alle producten te repareren zijn.

Om zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen nemen
we één reparatie per persoon aan.
Het is de bedoeling dat u zelf bij de reparatie aanwezig bent. Wie weet steekt u daar zoveel van op dat u de reparatie in het vervolg zelf uit kunt voeren.

Als u van te voren weet welk onderdeel vervangen moet worden vragen we dat onderdeel van te voren aan te schaffen en mee te nemen. Is er van het product een gebruiksaanwijzing, zorg dan dat u dat bij u hebt.

 

Datum

11 nov 2023
Expired!

Tijd

11:00 - 13:00